ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

افزایش ۷۰۰ میلیاردی سرمایه شرکت واحد اتوبوسرانی

مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه به منظور بررسی نامه شـهردار تهـران در یکصد و پنجاهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران برگزار و افزایش سرمایه این شرکت با ۱۹ رأی موافق تصویب شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۵۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با یکصد و پنجاهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه برگزار شد و جعفر بندی شربیانی به عنوان ناظر و سوده نجفی به عنوان منشی این مجمع انتخاب شدند.

 

در این جلسه جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا با اشاره به موضوع ماده ۱۴۱ قانون تجارت، اظهار کرد: سرمایه شرکت واحد اتوبوسرانی بیش از ۳۶ هزار میلیارد ریال است و با توجه به اینکه بیش از ۲۱ هزار میلیارد ریال از این میزان مشمول ماده ۱۴۱ شده بایستی برای خروج از این ماده افزایش سرمایه داشته باشیم و پیشنهاد این بود که معادل ۷۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شود.

 

وی افزود: افزایش سرمایه از محل تملک دارایی سرمایه ای که اختصاص یافته نیز پیش بینی شده که در مجموع ۷۰۰ میلیارد تومان پیشنهاد شده است؛ باید تجدید ارزیابی برای املاکی که تجدید ارزیابی نشدند، صورت بگیرد و پیشنهاد کمیسیون عمران و کمیسیون برنامه و بودجه این بود که با افزایش سرمایه موافقت شود.

 

تشکری هاشمی با بیان اینکه عدم خروج شرکت از این ماده باعث اعلام ورشکستگی می شود، تصریح کرد: باید راهکارهایی اندیشیده شود که هر ساله نیاز به این افزایش سرمایه نباشد؛ شرکت به طور متوسط هر ساله دچار این مشکل می شود و به نظر می رسد که باید علاوه بر افزایش سرمایه، راهکارهایی ارائه دهد که شرکت اتوبوسرانی با مشکل مواجه نشود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار